Det bosniske medie Pravda BL har skabt store overskrifter efter, at de angiveligt hævder, at de ved, hvem der overtaget sædet i Arsenal efter legendariske Arsene Wenger, der stopper i klubben til sommer.

Du kender ham formentlig ikke – Wengers arvtager – men han skabte store overskrifter, da han i sidste uge valgte at holde fri fra sit job af personlige årsager.
Hvis du er kæmpe Liverpool fan kender du ham i hvert fald: navnet er Zeljko Buvac og han er assistent manager i netop Liverpool.

I sidste kom det frem, at Buvac formentlig har sagt sit job op på Anfield, men det fik Liverpool hurtigt offentligt benægtet – i stedet insisterer de på, at han har været fraværende af personlige årsager.

. (Photo by Stuart MacFarlane/Arsenal FC via Getty Images)

Arsenal, derimod, er blevet kædet meget sammen med managers som Patrick Vieira, der tidligere har spillet i klubben.  Derudover er navne som Joachim Löw, Brendan Rodgers og Luis Enrique også blevet nævnt i forbindelse med det ledige sæde i London klubben. Buvac er dog ikke blevet nævnt før nu.

Mediet Sport Witness slår fast, at Pravda BL rygterne fortjener at blive taget seriøst og at de virkelig skal overvejes. For Buvac, der også bliver kaldt ‘hjernen’ er meget talentfuld. Han er fra Bosnien fra byen Omarska og er dermed en lokal helt fra Pravda. Han har kendt Klopp siden 1992, da de to spillede sammen i Mainz. Han kom til Liverpool i sommeren 2015.

Mediet Pravda skriver, at Buvac og Arsenal angiveligt allerede har aftalt alle detaljer. Det bosniske medie lover, at de kommer med flere detaljer om den 56-åriges kommende fremtid i klubben og i Arsenal.

Buvac har dog arbejdet med Klopp siden 2001, hvor han både har været assistent manager i Mainz og Dortmund, før han kom til England for to og et halvt år siden. Hans eneste manager erfaring er fra den lille klub Neukirchen, hvor han sluttede sin karriere som spiller.