José Mourinho vil formentlig forsøge, og få fat i Paul Pogbas landsmand. Spilleren som Mourinho vil have fat i, spiller til dagligt hos La Liga-klubben Atletico Madrid.

Af Lasse D. Drescher

Atletico Madrids superstjerne, Antoine Griezmann, indrømmer i et interview, at et skifte til den engelske Premier League, kunne blive hans næste destination, hvis han forlader La Liga og Atletico Madrid.

(Photo by Srdjan Stevanovic - UEFA/UEFA via Getty Images)

(Photo by Srdjan Stevanovic – UEFA/UEFA via Getty Images)

Den franske stjerne vandt “Den Gyldne Støvle” og “Turneringens spiller” ved sommerens EM-slutrunde, i Griezmanns hjemland. Griezmann er blevet sat i forbindelse med et skifte til Old Trafford, grunden lyder på, at Griezmann så kunne komme til at spille sammen med landsmanden, Paul Pogba.

Antoine Griezmann udtaler følgende til Goal:

“Jeg vil gerne blive i La Liga, eller måske skifte til Premier League. Jeg har hørt at Premier League er vild, så hvorfor ikke?

Der er ingen chance for at jeg skifter til Real Madrid, det kommer bare ikke til at ske. Barcelona kunne være en mulighen, men de har allerede nogle fantastiske angribere oppe foran.”

José Mourinho forsøger formentlig på, at få Antoine Griezmann og Paul Pogba, til at spille på samme hold. Forlader Antoine Griezmann Vicente Calderon, og tager til Old Trafford? Det bliver spændende, og følge udviklingen.

Læs også: Medie: Mourinho vil hente Benfica-talent til Old Trafford