Ifølge det spanske medie Don Balon har noget usædvanligt skabt splid i FC Barcelonas omklædningsrum. Det skulle angiveligt dreje sig om Gerard Piqués kone Shakira.

Gerard Pique (R) and Shakira (L) attend the ‘Festa De Esport Catala 2016 Awards’ on January 25, 2016 in Barcelona, Spain.

Tidligere på måneden blev det rapporteret, at den berømte sanger Shakira var ulykkelig over behandlingen af hendes mand Gerard Piqué. Forsvarsspilleren er populær i Barcelona, men på grund af hans spydige udtalelser om Real Madrid, skulle hans omdømme i hjemlandet være blevet dårligt.

Ifølge det spanske medie Don Balon, er Gerard Piqués kone Shakira så utilfreds med tilværelsen, at det skaber splid i FC Barcelonas omklædningsrum.

Lionel Messi og Luis Suarez koner er eftersigende nære venner i modsætning til Shakira, der ikke foretrækker at associere sig med fodboldspillernes partnere. Netop hendes modvilje til at integrere sig med Piqués holdkammerater, skulle have skabt en stor utilfredshed blandt Barcelona spillerne.

Det er ikke kun uden for banen, at catalanerne har problemer. FC Barcelona har i denne sæson skuffet fælt i den hjemlige liga, hvor klubben er på andenpladsen med fire point op til Real Madrid, som har én ekstra kamp i baghånden.