Christian Eriksen er en spiller, som Manchester United jagter med lys og lygte i det kommende transfervindue.

Christian Eriksen
Christian Eriksen jubler efter et mål mod Inter på San Siro i efteråret 2018. Foto: Dan Istitene/Getty Images

Danske Christian Eriksen hitter hos Manchester United. Faktisk er han så stort et hit hos ledelsen i klubben, at de er villige til at tredoble Middelfart-drengens løn. Dermed vil hans løn komme op på hele 240.000 pund. Om ugen. Det skriver Daily Mirror.

Uniteds norske træner, Ole Gunnar Solskjær, har haft samtaler med klubbens forhandlingsmand ved transfers, viceformand Ed Woodward, angående flere indkøb denne sommer. Christian Eriksen er en af de spillere, der indgår i nordmandens planer.

Normalvis er det en umulig opgave at overbevise Tottenhams bestyrelsesformand, Daniel Levy, om at han bør sælge en af sine spillere.

LÆS OGSÅ: Dortmund igen nummer 1: Jadon Sancho slår vild rekord i 2-1-sejr!

Men Eriksen, der i øjeblikket tjener 80.000 pund om ugen hos Tottenham, er kun to måneder fra at gå ind i sit sidste år af kontrakten med klubben.

Indtil videre holder den danske midtbanespiller sine fremtidsmuligheder åbne. Han har nemlig endnu ikke skrevet under på en kontraktforlængelse.

Som barn var Eriksen ifølge Daily Mirror stor fan af Real Madrid, og han vil ifølge mediet efterfølge enhver chance for at spille under bossen på Bernabeu, Zinedine Zidane.

Real Madrid og Manchester United renser ud til sommer

Ole Gunnar Solskjær er nemlig ikke den eneste træner, der står over for en sommer med ”run” på. Real Madrid har nemlig også planer om at skifte kraftigt ud i truppen i sommerens transfervindue.

Men det er altså ikke sikkert, at den spanske kongeklub vil have Christian Eriksen. Således skriver flere medier, at man i Spaniens hovedstad har valgt at gå efter Eden Hazard og Paul Pogba.

Spurs forbereder sig i øjeblikket på et liv uden Eriksen på midtbanen. I den forbindelse er klubben kædet sammen med James Maddison fra Leicester, der skulle fungere som erstatning.