De franske mestre, Paris Saint-Germain, har fulgt Chelseas franske midtbanespiller, N’Golo Kanté, i nogen tid nu.

af: Emil Plovgaard

PARIS, FRANCE – JUNE 10: N’Golo Kante of France during the UEFA EURO 2016 Group A match between France and Romania at Stade de France on June 10, 2016 in Paris, France. (Photo by Matthew Ashton – AMA/Getty Images)

Et fransk medie skriver, at Paris Saint Germain atter går efter at få Kanté til den franske hovedstadsklub.

N’Golo Kanté er efter sigende utilfreds med at have skiftet position under den nye træner, Maurizio Sarri.

VM-vinderen skrev under på en ny kontrakt med Chelsea i november, som binder ham frem til sommeren 2024.

Ifølge det franske medie, Le10 Sport, så er forholdet mellem Kanté og træner Sarri dødt. Spilleren overvejer i øjeblikket at vende snuden hjem mod sit hjemland, Frankrig.

Kanté har ikke spillet på sin regelmæssige position som defensiv midtbanespiller, siden Chelsea hentede Jorginho i Napoli sidste sommer.

Det vil PSG dog gerne rette op på. De vil nemlig sørge for, at N’Golo Kanté igen kommer til at optræde på sin vante plads.

Kanté er blevet flyttet til den højre side af midtbanen, og det har givet noget nyt i forhold til spillerens offensive stil. Således er det blevet til tre mål i Premier League i denne sæson, og det er mere end, hvad han formåede at score i de tre foregående til sammen.

PSG har store problemer med midtbanen

PSG, som i næste uge møder Manchester United i ottendedelsfinalen i Champions League, har haft store problemer med midtbanen i denne sæson.

Selvom man har hentet Leandro Paredes hos russiske Zenit i vinterens transfervindue, så glippede handlen med Evertons Idrissa Gueye.

Og i søndagens nederlag på 2-1 til Lyon spillede både Dani Alves og Marquinhos, der normalvis spiller i forsvaret, på midtbanen. Det siger lidt om, hvor tynd bredden er hos PSG.