Liverpool er glade for deres offensiv i denne sæson. Og en bestemt spiller, nemlig Adam Lallana, har været storspillende. The reds møder dog konkurrence om, at holde på englænderen. PSG er klar med en millionkontrakt. Det skriver The Sun.

Af Anders Lang Jensen

LIVERPOOL, ENGLAND - SEPTEMBER 10: Adam Lallana of Liverpool celebrates after scoring to make it 3-1 during the Premier League match between Liverpool and Leicester City at Anfield on September 10, 2016 in Liverpool, United Kingdom.  (Photo by Plumb Images/Leicester City FC via Getty Images)

photo by Plumb Images/Leicester City FC via Getty Images

Den franske pengetank er klar til at forgylde Lallana med en ugeløn på £200.000. Det svarer til næsten 3 gange hans nuværende kontrakt på Anfield. Dermed må Jürgen Klopp op med pengepungen, for at holde på den kreative midtbanemand.

Et £40m bud fra PSG er hvad, der højst sandsynligt bliver til virkelig, når kalenderen viser 1. januar, og transfervinduet atter åbner. Og en boss i den franske hovedstad har bl.a. fortalt medier at: ”Adam er en spiller med stor kvalitet i Premier League.”

Interessen opstod blot få dage efter at historien om, at Lallana og holdkammeraten Jordan Henderson tog en lang tur over det engelske land, og besøgte en stripklub i byen Bournemouth. Og PSG øjner muligheden for at kapre englænderen efter denne uheldige episode.

Buddet bliver en god test for Klopp, om hvor vidt klubben er villig til, at give Lallana en forbedret kontrakt, og hvor meget de virkelig vil have ham i klubben efter januar.