De økonomiske fairplay-regler skal overholdes. Ellers kan det betyde alvorlige konsekvenser for de klubber, der er kommet i klemme. Og særligt PSG skal sørge for at have balancen i orden. Ellers kan de risikere at miste op til flere profiler.

PARIS, FRANCE – NOVEMBER 22: Neymar and Kylian Mbappe of PSG during the UEFA Champions League group B match between Paris Saint-Germain and Celtic FC at Parc des Princes on November 22, 2017 in Paris, France. (Photo by Catherine Ivill/Getty Images)

I følge flere spanske medier er Real Madrid nemlig i venteposition på Paris’ helt store stjerner, Kylian Mbappé og Neymar Jr. Det kan nemlig blive en realitet, at PSG bliver nødsaget til at skille sig af med en af de to profiler.

Mbappes lejeaftale slutter i næste uge – og der skal PSG efter planen betale 180 millioner euro til Monaco. Det vil gøre, at PSG bryder reglen for løn til spillertruppen, samt forholdet mellem indtægter og udgifter ved spillersalg.

I værste fald kan det for PSGs vedkommende betyde, at UEFA bryder ind og afviser den forestående handel.

Det vil sende Mbappé tilbage til Monaco, og det er næppe her, at franskmanden har lyst til at fortsætte karrieren, efter at have prøvet kræfter med PSG.

Transfervinduerne i både Italien og England er lukket for spillerkøb, men det er det spanske derimod ikke.

I kulissen står Real Madrid angiveligt klar, og skulle være parat til at opsnappe Mbappé.