Adrien Rabiot forlængede ikke sin kontrakt med PSG, og nu ligner franskmanden en kommende Juventus-spiller.

Adrien Rabiot har været nævnt som et emne i flere europæiske topklubber, siden det blev meldt ud for en del måneder siden, at midtbanespilleren ikke forlængede sin kontrakt med PSG. 

Ifølge Goal så ser det ud til at blive Juventus, der i stedet får glæde af franskmandens evner. Den italienske mesterklub har angiveligt tilbudt Rabiot en kontrakt på cirka 52 millioner kroner om året samt diverse bonusser. 

Juventus’ sportsdirektør Fabio Paratici skulle have arbejdet intensivt på at få aftalen i hus og har været i dialog med den 24-åriges mor, Veronica Rabiot, som også er hans agent. Derfor forlyder det nu, at aftalen formentlig ville blive offentliggjort, inden ugen er omme – garanteret i løbet af weekenden. 

Barcelona, Manchester United, Liverpool og Tottenham er blandt de andre bejlere til Adrien Rabiot. 

Den arbejdsomme midtbanespiller røg i unåde hos PSG, da han for flere måneder siden meldte ud, at han ikke ville forlænge sin kontrakt. Den franske hovedstadsklub gav Rabiot karantæne, da han forlangte at blive sat til salg, og siden blev han kritiseret af klubbens sportschef, fordi han havde været i byen og feste. Veronica Rabiot kritiserede PSG for at holde hendes søn som gidsel.

Som Goal skriver, så vil en aftale med Rabiot ikke forhindre Juventus i at byde på Paul Pogba, som det har været rygtet i italienske og engelske medier for nylig. Klubben har også skrevet kontrakt med en anden profileret midtbanespiller uden at skulle betale transfersum, nemlig walisiske Aaron Ramsey, som kommer til fra Arsenal. 

Juventus har netop ansat Maurizio Sarri som ny træner, og den nu forhenværende Chelsea-boss kommer efter alt at dømme til at have en del kort på hånden, når han skal sammensætte sin nye midtbane.