Der har igennem de seneste par uger været megen spekulation om stjernefrøets fremtid og interessen fra de allerstørste klubber. Det engelske medie, Daily Star, skriver, at Real Madrid er favoritterne til at snuppe det unge wonderkid.

af Emil Plovgaard

FC Porto har taget de første skridt til at skille sig af med det portugisiske stjernefrø, André Silva, men det kan først lykkes at købe Silva til sommer og kun for rigtig store summer.

Derfor afvises alle bud og forespørgsler i dette transfervindue, herunder Arsenals. I stedet vil man vente til sommer, hvor Real Madrid vil være klar til at smide en stor portion penge efter det store portugisiske talent. Det skriver Daily Star nu.

Arsenal havde ellers håbet på at købe Silva i denne måned for omkring 20 millioner pund, men Porto skulle være mere interesserede i at holde på det 21-årige stjernefrø til sommer.

Silva har fået gennembruddet i denne sæson, hvor han har scoret fem kasser i Champions League indtil videre og samtidig også bombet i den hjemlige liga, hvor han står noteret for ti mål.