Real Madrids talentspejdere er i aften til stede til kampen mellem Bosnien og Spanien. Det skriver det spanske medie, AS.

Af: Emil Plovgaard

BARCELONA, SPAIN – APRIL 04: Edin Dzeko of AS Roma is fouled by Nelson Semedo of Barcelona during the UEFA Champions League Quarter Final Leg One match between FC Barcelona and AS Roma at Camp Nou on April 4, 2018 in Barcelona, Spain. (Photo by Stuart Franklin/Getty Images)

De fleste tænker nok, at det er en sædvanlig kutyme for Real Madrid og de fleste andre storklubber, at overvåge spillere forud for de indbyrdes møder. Den spanske kongeklub og Roma støder nemlig sammen i Champions League på Stadio Olimpico den 27. november.

Men det er efter sigende ikke derfor, at Edin Dzeko er på Real Madrids radar i øjeblikket. AS skriver nemlig, at spejderne er på plads på Estadio de Gran Canaria i Las Palmas for at kigge på Dzeko som en mulig transfer.

De søger en angriber for at forstærke bredden, og er derfor på udkig efter en sådan i januar. Cristiano Ronaldos afgang til Juventus har ført til, at Real Madrid mangler en masse mål.

Spanien og Bosnien støder hovederne sammen i en venskabskamp søndag aften, og her er Edin Dzeko at finde i startopstillingen.

Roma har allerede afvist et stort bud fra Chelsea, som forsøgte at hente Dzeko i januar i år. Det er dog endnu uvist, hvorvidt bosnieren vil takke nej til Real Madrid.