Romelu Lukaku er ad flere omgange blevet kædet sammen med et skifte væk fra den engelske storklub, Manchester United.

I 2017 takkede han dog nej til at spille hos Chelsea under den daværende træner, Antonio Conte. For nylig gjorde den belgiske angriber det klart, at han gerne ville prøve kræfter af i Serie A i Italien.

Derudover udtalte Lukaku i den forbindelse, at han mener, at Antonio Conte er den bedste træner i hele verden.

Romelu Lukaku kan meget muligt være på vej til Inter Milan. I hvert fald har han lige rost klubbens nye træner, Antonio Conte, i et opsigtsvækkende interview.

For to år siden skiftede belgieren til Manchester United for 75 millioner pund, men allerede nu kan han være på vej videre i karrieren.

United vil angiveligt gerne lytte til tilbud på angriberen, men buddene skal altså være i samme størrelsesorden, som det beløb, man i sin tid gav for ham.

Inter vurderer dog 26-årige Lukaku til at koste i omegnen af 50 millioner pund snarere end de 75, og vil derfor gerne tilbyde spillere i en form for byttehandel.

”Jeg har altid været en stor tilhænger af den italienske liga,” fortæller Lukaku ifølge Daily Mail Online efter de to mål, han scorede i EM-kvalifikationskampen mod Skotland, der endte med en sejr til Belgien.

”Folk tæt på mig, ved, at jeg altid har drømt om at spille i to ligaer: Premier League og Serie A. Jeg elsker Italien,” fortsætter belgieren.

”Med Ronaldos ankomst, er Serie A på vej tilbage, hvor den hører til. Antonio Conte er også tilbage, og det er godt, for han er i mine øjne den bedste træner i verdenen.”

Inter vil gerne af med en række spillere, heriblandt den argentinske angriber, Mauro Icardi. Foruden Lukaku, skulle man efter sigende også være interesserede i at hente Edin Dzeko, der i øjeblikket tørner ud for konkurrenterne Roma.