Manchester Uniteds midlertidige manager, nordmanden Ole Gunnar Solskjær, vil få 50 millioner pund at gøre godt med i det kommende transfervindue i januar. Det skriver The Mirror. Uniteds vicebestyrelsesformand, Ed Woodward, ser gerne, at pengene bliver brugt på en ny midterforsvarer og en offensivspiller.

af: Emil Plovgaard

GLASGOW, SCOTLAND – NOVEMBER 05: Ole Gunnar Solskjaer, manager of Molde looks on during the UEFA Europa League match between Celtic FC and Molde FK at Celtic Park on November 5, 2015 in Glasgow, Scotland. (Photo by Ian MacNicol/Getty images)

Ole Gunnar Solskjær står for første gang i spidsen for sin nye klub, Manchester United, torsdag, til en træningssession.

Dermed begynder en ny tid for Manchester United, der tirsdag gjorde det af med José Mourinho, efter portugiseren havde været i klubben i to og et halvt år.

Nordmanden, som var en helt på Old Trafford i sin tid som spiller for klubben, er glad for at komme til at træne De Røde Djævle i en kortere periode.

– Manchester United er i mit hjerte, og det er fantastisk at komme tilbage i denne rolle. Jeg ser virkelig frem til at arbejde med den talentfulde trup, personalet og alle omkring klubben, sagde nordmanden i går.

Til det kommende transfervindue får Solskjær overrakt 50 millioner pund at gøre godt med. Woodward vil gerne have, at der investeres i en ny midterforsvarer, samt en højre kant.

Her er løsningen på Uniteds problemer

Toby Alderweireld fra Tottenham skulle efter sigende være tilgængelig for 30 millioner pund. Dermed ville belgieren ville være et oplagt bud for Solskjær og co.

Andre muligheder på den position kunne være Kalidou Koulibaly fra Napoli. Hans værdiansættelse på 90 millioner pund gør det dog mere end svært at få ham til Manchester. Eder Militao fra Porto nævnes også som en mulighed i de engelske medier.

Den brasilianske kantspiller, Douglas Costa, er i øjeblikket faldet i unåde hos Juventus, og kunne fungere som en løsning på den højre flanke.

Solskjær, som får en afgørende indflydelse på, hvem der kommer til klubben, landede i Manchester onsdag aften i privatfly.

Den 45-årige nordmand, som i øjeblikket er udlejet fra Molde, vil overvære torsdagens træning sammen med Mike Phelan, der fungerede som assistenttræner under Sir Alex Ferguson. Phelan er netop returneret til United fra australske Central Coast Mariners.

[yop_poll id=6]