Manchester United vil ifølge Manchestereveningnews hente Romelu Lukaku til Old Trafford. Det forventes dog at prisen på belgieren, bliver absurd høj.

Af Lasse D. Drescher

Manchester United har i en længere periode jagtet den rigtige topangriber. José Mourinho fik Zlatan Ibrahimovic til Old Trafford, i løbet af sommeren. Dog forventes det at storklubben har interesse i at finde en yngre angriber.

(Photo by Tony McArdle/Everton FC via Getty Images)

Antoine Griezmann har tidligere været rygtet mod “De Røde Djævle”, men det er endnu ikke blevet til en færdig handel. Det forventes ikke at Atletico Madrid vil lade franskmanden forlade Vicente Calderon endnu.

Manchestereveningnews skriver at Manchester United, skulle have stor interesse i at købe den belgiske stjerneangriber Romelu Lukaku. Det forventes at den unge angriber vil koste mange millioner, at hente væk fra Goodison Park.

Bør Everton sikre sig de mange millioner de kan?

Mediet skriver at Romelu Lukaku formentlig vil koste Manchester United, omkring 730.000.000 kroner at hente væk fra Everton. Merseyside-klubben kan tjene mange millioner, såfremt de vælger at sælge Romelu Lukaku.

Læs også: Liverpool har ung Atletico Madrid-spiller i kikkerten