Fodboldkanalen, TV3 Sport, iværksætter et nyt program, der kommer til at hedde ‘Tjek på Transfers?’. Programmet kommer til at omhandle florerende transferrygter, hvilket er meget passende i moderne fodbold, hvor der konstant sker noget. Det alternative ekspertpanel giver deres bud på, hvor Neymar kommer til at spille.

Neymar Paris

TV3 Sport har annonceret, at de har i sinde at lave et nyt transferprogram, der kommer til at bære titlen ‘Tjek på Transfers?’. I programmet kommer man til at tage transferrygter under behandling på en lidt anderledes måde, fortæller mediet.

Ekspertpanelet kommer nemlig til at bestå af tarotmentor Susanne Taylor, alfahanen hos chimpanserne i Københavns Zoo, Carl, og sidst, men ikke mindst, fodboldkommentatoren Carsten Sæbye.

Læs også: Ekspert: Giv ham 20 måneders karantæne!

For eksempel er der i øjeblikket også snak om, at en vis Thomas Lemar kunne havne i Liverpool i dette transfervindue. Derudover verserer der rygter om, hvorvidt Cristiano Ronaldo, Neymar og Harry Kane alle kan være fortid i deres nuværende klubber.

”Det er et meget godt kort. Men der er alligevel et eller andet, som gør, at han ikke helt føler sig på hjemmebane. Så jeg tror faktisk godt, at han kunne finde på at skifte til sommer”. Sådan udtaler tarotmentor, Susanne Taylor, sig om Cristiano Ronaldo i TV3 Sports nye transferprogram: ’Tjek på Transfers?’.

Nje, som er søn af chimpansen Carl er meget splittet i sin mening om, hvorvidt Neymar ryger retur til FC Barcelona eller om det kommer til et skifte til den spanske hovedstad, Real Madrid. To gange pegede han på Real Madrid og to gange på FC Barcelona.

Tarotmentoren Susanne Taylor forudser, at Neymar bliver i PSG i resten af dette kalenderår. Carsten Sæbye giver udtryk for, at han mener, Neymar kommer tilbage til Barcelona, men ikke så længe Messi er der.

Læs også: Chelseas vilde plan: Vil erstatte Conte med denne mestertræner