Sammen med Coutinho-sagaen og Neymar-handlen denne sommer, er konflikten mellem Arsenal og Alexis Sanchez en af dem, der har fyldt allermest i fodbolmedierne henover sommeren. 

AF KRISTIAN PARIS

Det har siden sæsonafslutningen været uklart, hvorvidt Alexis Sanchez har tænkt sig at blive i Arsenal indtil hans kontrakt udløber i 2018, forlænge den eller skifte væk denne sommer. Nu er vi måske kommet et skridt nærmere en konklusion.

Flere medier slår nemlig fast, at den chilenske landsholdsstjerne kræver hele 400 000 pund om ugen for at skrive under på en ny aftale med London klubben. Det svarer til knap 3,5 millioner… om ugen.

Chilenerens nuværende aftale udløber som sagt i juni 2018, og det er derfor uhyre vigtig for Wenger, at få angriberens fremtid på plads. Hvis ikke kontrakten bliver forlænget eller de sælger ham, nu kan de risikere, at han forlader klubben på en fri transfer næste sommer.

 Og den sum penge vil man nok ikke gå glip af.

 (Photo by Richard Heathcote/Getty Images)

Franske PSG er seneste bud på stammen over potentielle bejlere til den 28-årige offensiv profil. Ligeledes har rivalerne fra Manchester City, med Sanchez’ tidligere chef i spidsen, Pep Guardiola, meldt sin interesse i angriberen.

Det skriver the Star.

Den tidligere Barcelona og Udinese spiller har i følge samme avis allerede afslået et kontrakttilbud med en ugeløn på omkring 2,7 millioner om ugen.

Det forventes desuden, at han spiller sin første kamp i turneringen senere i dag, når Wenger og co. støder sammen med Liverpool, rundes vel nok mest interessante opgør.

Sanchez selv kom til Arsenal i 2014, fra Barcelona og har siden dengang spillet over 100 kampe for the Gunners.

Sidste sæson formåede han imponerede vi s at slutte som nummer to på topscorer listen, noteret for 24 mål.