Den nye manager i Sunderland hedder David Moyes. Han er klar med masser af penge for igen at sikre overlevelse i den bedste engelske række for Sunderland. De vil bruge hele £45m på to spillere i Manchester United. Det skriver The Mirror.

Af Anders Lang Jensen

GOTHENBURG, SWEDEN - JULY 30:  Football Players of Manchester United celebrate after scoring a goal during the Friendly match between Galatasaray and Manchester United at Ullevi Stadium in Gothenburg, Sweden on July 30, 2016. (Photo by Cuneyt Karadag/Anadolu Agency/Getty Images)

Photo by Cuneyt Karadag/Anadolu Agency/Getty Images

For den skotske træner er klar med bud på belgiske Marouane Fellaini og Adnan Januzaj. Begge to skulle være interessante på permanente aftaler. Fellaini skulle koste i omegnen af £20, mens Januzaj på de £25m.

Det er mange mange penge for lille Sunderland, som i januar brugte under det halve af prisen på de to profiler i Manchester.

Moyes vil genforenes med Fellaini igen, efter han købte den store midtbanemand til Manchester United for £28m tilbage i trænerens United-fortid. Tiden hos de røde djævle var en katastrofe for Moyes, der også blev fyret efter bare 10 måneder.

Begge spillere ligner ikke faste mænd hos Mourinhos nye United-mandskab, så at Fellaini og Januzaj står i en stribet Sunderland-trøje, når sæsonen skydes i gang, er ikke utænkeligt.

Læs også: Rygte: FCK-spiller tæt på skifte til West Ham