Af Anders Lang Jensen

Den kinesiske superliga kan snart blive to Premier League-profiler rigere. For tidligere Manchester City-manager Manuel Pellegrini er nu træner i klubben Hebei Fortune, og øjner derfor handler med hans tidligere spillere fra Etihad Stadium.

Photo by Stephen Pond/Getty Images

Spanske David Silva og franske Samir Nasri er de to navne, Pellegrini skulle være interesserede i, og de ligner, ifølge medier, de næste stjerner der tager turen til det vanvittige pengemarked i østen. Den chilenske manager vil sprænge banken, og får et budget på £80m i den kinesiske klub.

Mediet SunSport erfarer, at Pellegrini vil bruge £50m på David Silva og £30m på Samir Nasri. Samtidig vil den kinesiske klub selvfølgelig give dem en enorm løn. Men spanske Silva skulle dog være glad under Pep Guardiola med 2 år tilbage af sin kontrakt.

Nasri er på lån hos spanske Sevilla, men skulle være åben overfor et skifte til hans tidligere manager og den kinesiske superliga. Udover de to Manchester City-spillere mener mediet også, at Pellegrini skulle være lun på Dimitri Payet, og vil forsøge at hente franskmanden.