Tottenhams danske stjernespiller, Christian Eriksen, er efter sigende på Real Madrids radar. Men hvis de spanske giganter ønsker ham i deres fold, skal de af med et anseeligt beløb.

Christian Eriksen jubler efter en scoring i Champions League. Foto: Getty Images

Det er ingen hemmelighed, at Real Madrid er interesseret i at hente den danske midtbanespiller, Christian Eriksen, til den spanske hovedstad.

Det spanske medie, AS, skriver nemlig, at Tottenham har sat et prisskilt på 1,8 milliarder for den danske midtbanespiller.

Det store beløb har ifølge mediet afskrækket Real Madrid en smule. De er dog stadig ikke helt afvisende over for beløbet, meldes det.

The Independent skriver endvidere, at Real Madrid gerne vil hente Eriksen eller Chelseas Eden Hazard til klubben til sommer. Heraf vurderes Eriksen som den spiller, der er mest realistisk at købe.

En ting som hjælper Real Madrid mod et eventuelt køb, er, at Eriksens kontrakt med Tottenham udløber i 2020. Playmakeren afventer i øjeblikket et kontrakttilbud fra klubben.

Hos Tottenham spiller Christian Eriksen sammen med blandt andre Harry Kane og Dele Alli.

Tottenham er tæt på at spille sig videre til finalen i Carabao Cup. Tirsdag aften blev det til en 1-0-sejr “hjemme” mod Chelsea på Wembley. Christian Eriksen fik alle 90 minutter på banen.