The Times foreslår Tottenham-spiller at forlade White Hart Lane, og tage til en klub, hvor han formentlig kan få mere spilletid. Chelsea og Bayern München skulle dog være interesseret, men om han får spilletid i så store klubber, er et godt spørgsmål.

Af Lasse D. Drescher

Tottenham spiller godt for tiden, det tyder på at Mauricio Pochettino er ved at opnå det han gerne vil, med de unge Tottenham-spillere. Dog tyder det på at englænderen Eric Dier, er blevet skubbet ud af startopstillingen.

(Photo: Getty Images)

(Photo: Getty Images)

Det engelske medie, The Times, mener at Dier bør overveje at forlade, White Hart Lane for at få mere spilletid. Times fortæller samtidig at Chelsea og Bayern München efter sigende, skulle have interesse i at hente Dier til klubben.

Rygterne siger at Antonio Conte sælger ud, hos Chelsea. Den offensive spiller Oscar, har fået grønt lys til at skifte, til den kinesiske klub Shanghai. Der er samtidig tvivl om, hvorvidt Cesc Fabregas bliver på Stamford Bridge, eller ej.

Derfor kunne en Eric Dier formentlig godt bruges hos Antonio Conte, som en erstatning hvis flere spillere skulle forlade London-klubben.

Læs også: Medie: Barcelona-spiller rygtes til Premier League