Tottenham Hotspur er villige til at sælge Christian Eriksen til Real Madrid. Men kun, hvis de kan få Marco Asensio i en byttehandel. Det skriver flere medier.

Christian Eriksen Real Madrid

Christian Eriksen jubler efter et mål mod Inter på San Siro i efteråret 2018. Foto: Dan Istitene/Getty Images

Den danske Spurs-stjerne har været kædet sammen med et skifte til Los Blancos denne sommer. Danskeren er på vej væk efter seks år hos klubben fra Nordlondon.

The Sun skriver, at de spanske giganter havde forberedt et bud på 45 millioner pund og Dani Ceballos i bytte for Christian Eriksen.

Men nu skriver mediet så, at Tottenham kun vil overveje at lade midtbanespilleren gå, hvis Marco Asensio bliver en del af handlen.

Mauricio Pochettino vil gerne beholde den 27-årige Eriksen. Træneren vil gerne bygge videre på den trup, som nåede hele vejen til Champions League-finalen i den foregående sæson.

Asensio skulle dog efter sigende være svær at få fat i. Således har Real Madrid allerede afslået et bud på den 23-årige spanske midtbanespiller. De italienske mestre Juventus stod bag buddet.

Eriksen skiftede til Spurs for blot 11 millioner pund fra Ajax. I løbet af hans tid i England har han været leveringsdygtig med 66 mål i 277 kampe.

LÆS OGSÅ: Ole Gunnar Solskjær: Derfor henter vi Daniel James