Mediet Soccersouls mener at Manchester United skal glemme Victor Lindelöf. Mediet giver samtidig tre alternativer som Mourinho kan hente til Old Trafford.

Af Lasse D. Drescher

Benfica-stjernen Victor Lindelöf har i en lang periode været rygtet til Manchester United, men handlen er aldrig faldet på plads. Nu giver mediet Soccersouls José Mourinho tre gode alternativer, ifølge dem selv.

(Photo by Gualter Fatia/Getty Images)

(Photo by Gualter Fatia/Getty Images)

José Gimenez

Atletico Madrid-spilleren Gimenez er ifølge mediet et godt alternativ, istedet for Victor Lindelöf. Dog bliver Gimenez formentlig en del dyrere end den svenske forsvarsspiller, da Gimenez i manges øjne er et større talent end Benfica-spilleren Lindelöf.

José Fonte

Southampton-kaptajnen som gerne vil sælges kunne være en forstærkning til United-defensiven. Selvom den 33-årige portugiser har den alder han har, så har han stadig vist solidhed og god form, hos Premier League-klubben Southampton.

Kostas Manolas

Den stærke græske forsvarsspiller, er kun 25-år og er derfor en god langvarig forstærkning. Manolas har gang på gang vist, at han er blandt de bedste forsvarsspillere i Serie A. Manolas er stærk fysisk, hurtig og så er han god på bolden.

Læs også: Medie: Manchester United-spiller rygtes til Juventus