AS Monaco-profilen Tiemoue Bakayoko rygtes væk fra Monaco, og mod Manchester United. Italiensk medie skriver de to klubber skulle være nået til enighed.

Af Lasse D. Drescher

Der er ingen tvivl om at Manchester United i den seneste periode, har været på jagt efter spillere hos AS Monaco. Der ifølge Calciomercato blevet rygtet både offensive og defensive forstærkninger til Old Trafford.

(Photo by Jean Catuffe/Getty Images)

Denne gang handler det dog om defensiven, og det er den defensive midtbanespiller Tiemoue Bakayoko. Den 22-årige midtbanespiller er tidligere blevet rygtet mod den franske storklub Paris Saint-Germain.

Det store italienske medie Calciomercato skriver, at Manchester United og  Monaco skulle være tæt på at være nået til enighed. Mediet skriver at Manchester United skulle have tilbudt omkring 315.000.000 kroner.

Hvem taler sandt og hvem lyver?

De to europæiske storklubber skulle være nået til enighed. Dog skriver det franske medie Le10Sport at der stadig kun er samtaler mellem de to klubber. Så det er svært at afgøre hvilken af de to medier, der er mest troværdige.

Læs også: Er du på barsel? Nyd fritiden med sportsbetting