Manchester United vil efter sigende købe den 25-årige midtbanespiller Mario Lemina hos Southampton. 

Ole Gunnar Solskjær og Manchester United er i fuld gang med oprustningen på spillerfronten forud for den kommende sæson. Indtil videre er Daniel James hentet i Swansea, mens Aaron Wan-Bissaka er kommet til fra Crystal Palace. Hvor James er kantspiller, og Wan-Bissaka huserer i firebackkæden ser det nu ud til at klubben vil forstærke sig på midtbanen. Det er Sky Sports, som skriver, at Manchester United har forhørt sig hos Southampton med henblik på at lægge et bud på den 25-årige midtbanedynamo fra Gabon, Mario Lemina. 

Det engelske medie skriver, at Lemina har fået tilladelse af sin klub til at gå i dialog om sin fremtid med andre klubber, og han er ikke med på The Saints’ træningslejr i Østrig. 

Mario Lemina kom til Southampton fra Juventus i 2017, og han har spillet 46 kampe i Premier League med præstationer, der har gjort ham interessant for en række klubber. Sky Sports skriver, at Manchester United også forbereder at lægge et bud på Newcastles midtbanespiller Sean Longstaff. 

Hvorvidt klubbens interesse i centrale midtbanespillere hænger sammen med det mulige farvel til Paul Pogba, kan man kun spekulere i. Manchester Uniteds direktør Ed Woodward sagde for nylig i en mail til medarbejderne – som blev lækket til engelske medier – at klubben ikke er færdig med at forstærke sig i dette transfervindue. Det forventes også, at flere spillere forlader klubben. Udover Paul Pogba, er Romelu Lukaku over længere tid blevet sat i forbindelse med et skifte til Inter. Den belgiske angriber sagde for nylig, at han håber på et skifte væk fa United. Dertil kommer Alexis Sanchez, hvis fremtid i klubben også synes usikker. Ifølge Daily Star er Ole Gunnar Solskjær villig til at lade chileneren forlade klubben på lån, ved et salg eller sågar ved at betale spilleren et engangsbeløb for at ophæve hans kontrakt. 

Klumme

Her kan læse mere om at skrive en fængende klumme med eksempler.