Manchester United er meget opsat på at hente Gareth Bale til klubben, hvorfor de allerede nu overvejer, hvordan de kan få råd til at hente den tidligere Tottenham-stjerne tilbage til England og Premier League. 

AF KRISTIAN PARIS

Bale lavede to kasser i går, lørdag, da Real Madrid vandt 3-0 over Las Palmas på udebane i La Liga, men waliseren har ikke just været populær i den spanske hovedstad i denne sæson. Derfor er han også længe blevet kædet sammen med et skifte væk fra klubben, og der er Manchester United den største beundrer.

Flere medier fra Spanien slår fast, at Manchester United er så opsat på at hente kantspilleren til Old Trafford, at de vil finansiere købet ved at sælge deres franske angrebs-es, Athony Martial, til højeste bud.

 (Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images)

Det engelske medier the Mirror hævder, at i henhold til Financial Fair Play, bliver United nødt til at ‘ofre’ nogle spillere, hvis de vil have Bale, der lige nu er værdisat til ca 750 millioner kroner.

Og den ofring er angiveligt landsholdsspilleren Anthony Martial, der kom til United i 2014 og siden da har lavet 36 mål i 131 kampe for klubben – bestemt ikke en rate, der er værd at skrive hjem om.

 

I følge samme medie er konkurrenterne fra Arsenals klar til at tilbyde Martial en kontrakt, hvis Mourinho beslutter, at han skal ofres.

Men om han passer ind i Arsenal er svær at sige. Klubben hentede i sommers Alexandre Lacazette til angrebet, mens hans nye kollega, Aubemeyang kom til i vinters. Desuden solgte de Sanchez for at skrive runder med Henrikh Mkhitaryan .