Fodboldklubben, Colorado Rapids, der spiller i USA, leder efter en ny fodboldtræner til den næste sæson. Derfor er den amerikanske topklub gået på jagt efter denne i Skandinavien, hvor man har udset sig i alt fire kandidater, heraf to fra Superligaen.

(Photo by Jan Christensen / FrontzoneSport via Getty Images)

Den svenske avis Expressen skriver, at den amerikanske fodboldklub i MLS ligaen Colorado Rapids er på jagt efter en ny fodboldtræner til holdet. Blikket er derfor rettet mod Sverige, Norge og Danmark.

De to trænere Kasper Hjulmand fra FC Nordsjælland og Brøndbys Alexander Zorniger er ifølge avisen på ønskelisten over mulige trænere.

Der skulle være fire hovedkandidater, hvor to af dem er fra Danmark, og to af dem er svenske. I Sverige har man kigget på Kim Bergstrand, der indgår i en duo sammen med Thomas Lagerlöf i fodboldklubben, Sirius IK. Foruden dem har man også kigget på Rikard Norling fra AIK.

I midten af august fyrede Colorado Rapids den hidtidige træner, Pablo Mastroeni på grund af for dårlige resultater. Imidlertid har assistenttræneren overtaget roret.

Klubben har, ifølge Expressen, allerede taget kontakt til trænerne.

-Altså, hvad skal jeg svare? Jeg er super tilfreds som træner i AIK og jeg er vældig lykkelig over at være træner for klubben. Jeg har en kontrakt, og jeg har ingen overhovedet kommentarer overhovedet, naturligvis.

Sådan lød det fra AIKs træner, Rikard Norling, der forholder sig hemmelighedsfuld omkring sin egen fremtid.