Flere engelske medier har over de seneste par dage skrevet om Tottenham og en af deres spillere. Det forlyder, at en af deres spillere vil væk fra klubben. Og det kan kun gå for langsomt.

Medierne skriver, at det er Tottenhams Danny Rose, der seriøst overvejer sin fremtid i klubben. Seneste nyt er, at storspilleren Harry Kane har fået tilbudt en kontrakt på hele 2 millioner om ugen. En nyhed, der har fået Rose til at overveje fremtiden i sin karriere.

Rose var genstand for en del rygter i sommers. Flere medier skrev, at franske Ligue 1 klubben PSG var interesseret i venstre backen. Men ingenting skete og siden da har man ikke rigtig hørt om hans liv i Nordlondon.

Dansker også utilfreds

I følge avisen the Sun er Rose en ud af tre førsteholdsspillere, der vil gå efter at få en 40 % lønforhøjelse efter Kanes nyeste kontrakt.

(Photo by Clive Mason/Getty Images)

De andre to er Toby Alderweireld og danske Christian Eriksen. Sammen med Rose forsøger de at lægge pres på Tottenham, fordi de mener, at hvis Kane kan få sådan en stor lønforhøjelse, gælder det også for dem. Det rygtes dog, at præsidenten, Daniel Levy, ikke er parat til at bruge sådan nogle penge.

Det rygtes også, at Rose er utilfreds med livet i Tottenham og derfor er desperat efter at komme væk.

Samme position er holdkammeraten Alderweireld i. Begge er blevet overset i udtagelser til vigtige kampe. Samtidig nægter Christian Eriksen at skrive under på en ny langsigtet kontrakt, hvis ikke den indeholder en åbenlys lønforhøjelse.

Tottenham spillere har sat klubbens ledelse på plads tidligere. Det skete i sommers, da Kyle Walker ikke fik tilbudt en ny kontrakt og derfor skiftede til Manchester City.

Hvis Tottenham og Levy ønsker at holde på deres førsteholdsspillere, ja, så må de grave ned i lommen og finde de nødvendige kroner. Det er nu engang sådan, at fodbold bliver vundet med penge…