EINDHOVEN, NETHERLANDS - NOVEMBER 03: Nicklas Bendtner of VfL Wolfsburg takes a shot at goal during the UEFA Champions League match between PSV Eindhoven and VfL Wolfsburg at the Philips Stadion on November 3, 2015 in Eindhoven, Netherlands.  (Photo by Harry Engels - UEFA/UEFA via Getty Images)

EINDHOVEN, NETHERLANDS – NOVEMBER 03: Nicklas Bendtner of VfL Wolfsburg takes a shot at goal during the UEFA Champions League match between PSV Eindhoven and VfL Wolfsburg at the Philips Stadion on November 3, 2015 in Eindhoven, Netherlands. (Photo by Harry Engels – UEFA/UEFA via Getty Images)

Både lokale og internationale medier skriver, at Nottingham Forest er meget tæt på at hente danske Nicklas Bendtner på en fri transfer.

Nicklas Bendtner nåede ikke at finde sig en ny klub, inden transfervinduet lukkede, men da han er uden kontrakt, er det ikke et problem for ham. Næsten en uge efter ser det nu ud til, at han skriver under med Nottingham Forest.

Den danske avis BT har berettet, at Nicklas Bendtner har forhandlet en aftale på plads med Nottingham Forest, men han mangler at underskrive kontrakten. The Guardian skriver også, at Bendtner er meget tæt på den engelske klub, og den lokale sportsjournalist Paul Taylor melder det samme samt, at den 28-årige angriber befinder sig på klubbens anlæg i øjeblikket, hvor det kan tænkes, at han skal underskrive kontrakten med klubben.

Det er særdeles mange medier, der også har kendskab til Nicklas Bendtner og Nottingham Forest, som skriver dette, og det tyder altså på, at det blot er et spørgsmål om tid før, at Nicklas Bendtner er at finde i The Championship.