. (Photo by Clive Mason/Getty Images)

Costa, der endnu ikke har spillet en betydende kamp i denne sæson, vil dog først blive en del af Atleticos trup, når transfervinduet åbner igen den 1. januar 2018.

Han har dog selv afsløret, at han vil være siddende i tunnel forud for Chelseas møde med Atletico Madrid i dette års Champions League gruppespil om en times tid.

– Som jeg sagde før, har jeg ikke noget i mod Costa – jeg har intet problem. Jeg har sagt, at vi ønsker ham alt mulig held og lykke fremover i klubben, udtalte Conte tidligere om de tos kontroverser henover sommeren.

– Vi vil meget gerne takke ham for sidste sæson. Jeg gentager mig selv: jeg har ikke noget problem med ham, sluttede den italienske manager, der vandt Premier League for første gang i sin første sæson i sidste sæson.

Costa skrev følgende på Twitter i går, tirsdag, for at sige farvel til alle Chelsea-fansene:

– Nogle cyklusser begynder, hvor andre slutter. Min tid i Chelsea begyndte for tre år siden – tre meget gode år som jeg med al respekt aldrig vil glemme, skrev Costa.

– To mesterskaber, en Community Shield, 120 kampe, 59 mål og 24 assists er der, hvor min tid slutter. Ikke på den måde jeg kunne have ønsket mig, men på den bedst mulige måde. De fantastiske fans og alle folk bag klubben beundrer jeg meget. Jeg vil gerne benytte lejligheden til at sige tak til alle mine holdkammerater og hele Chelsea, sluttede den brasilianske fødte spanier.