Den nuværende Tottenham-spiller og engelske landsholdsspiller Dele Alli er brand varm på internationale transfermarked og med interesse fra Real Madrid er han værdi yderligere steget. Men hvor meget er han egentlig værd, Paul Pogbas pris på 780 millioner kroner taget i betragtning?  

Af David Paris

Dele Alli er kun 20 år, men allerede fast mand på et Tottenham-mandskab, der kæmper med aller forrest i Premier League. Han er en af de bærende kræfter på midtbanen og så har han også etableret sig som fast mand på det engelske landshold. Den tidligere Liverpool- og Tottenham-spiller Jamie Redknapp kalder Alli for ‘den perfekte spiller’.

Manchester United hentede sidste sommer Paul Pogba tilbage til Old Trafford for rekordbeløbet 780 millioner kroner. Han kom fra Juventus og kæmpede i starten med at leve op til det enorme prisskilt om hans hals. I det nye år er han sluppet bedre fra det, men mange mener stadig, at ‘The Red Devils’ betalte overpris for ham.

Lige nu løber, der en spiller, der minder meget om Pogba rundt på White Hart Lane i London og spiller rigtig god fodbold. Han hedder Dele Alli og de fleste kender ham nok. Men for blot halvandet år siden var han blot en ukendt ungdomspiller for de fleste. I dag er han samtale emnet i England og hos diverse sportsdirektører rundt omkring i verdens største klubber.

(Photo by Julian Finney/Getty Images)

Englænderen har været med i stort set alle Tottenhams kampe og så scorer han mål og laver assists også. Redknapp siger følgende om sammenligningen mellem Pogba og Alli til den engelske avis The Daily Mail”Hvis man spurgte i starten af sæsonen, hvem der ville være mest værd af Paul Pogba og Dele Alli, ville franskmanden have vundet hver gang. Efter en sensationel sæson indtil videre, har Alli overskygget Pogba.”

”Hvis Pogba kostede en rekord-rekord sum på £ 89million, hvad betyder det så for Allis værdi? Han er ved at blive den perfekte spiller.”

”Sidste sæson scorede han alle hans mål, men undtagelse af ét, med højre fod – nu han viser sit fulde sortiment af attributter. Jeg elsker hans fodboldmæssige arrogance. Alli ved, hvor god han er, og, hvis han ikke forlader England, han har evnen til at blive den bedste offensive midtbanespiller i Premier Leagues historie,” sluttede Redknapp.