EFE/Ballesteros

Ronaldo forlod Manchester United til fordel for Real Madrid som verdens dyreste fodboldspiller for omkring 800 millioner kroner tilbage i 2009. Efter 292 kampe og 118 mål kan nu være på vej tilbage til den klub, der i første omgang gjorde ham stor. AS skriver også, at Real Madrid har Neymar som deres primære mål, hvis Ronaldo skulle forlade klubben.

Neymar blev i sommers verdens dyreste fodboldspiller, da franskmændene fra PSG hentede ham for 1,6 milliarder kroner. Siden da har der været rygter om, at han utilfreds i klubben, i sær med Unai Emery som træner.

PSGs egen præsident har dog helt udelukket det skifte. Han mener, at det vil kunne lade sig gøre. Klubbens næste mål er nemlig at få succes i Champions League og vinde turneringen i sidste ende.

Real Madrid har senest tabt deres seneste kamp mod Villarreal i går hjemme med 0-1. Nu er de faktisk hele 19 point efter ligaens førerhold, Barcelona, der skal gå meget galt, hvis ikke de vinder det eftertragtede La Liga trofæ .

På samme måde er det også deres mål at komme langt i Champions League, eftersom de i sidste sæson blev slået ud af PSG med ydmygende 4-0.