Paul Merson giver sit bud på den angriber som Arsene Wenger bør hente til Emirates. Da Merson mener at Defoe kan sikre Arsenal 20 mål på en sæson.

Af Lasse D. Drescher

Den tidligere Arsenal-spiller Paul Merson mener at Arsene Wenger skal forsøge at hente en bestemt spiller til Emirates. Det er ikke nogen ung spiller, som kan udvikle sig meget men nærmere en gammel målræv. Merson mener nemlig at Wenger skal hente Jermaine Defoe til klubben.

(Photo by Stu Forster/Getty Images)

Sunderland-stjernen Jermaine Defoe er en af de mest scorende spillere i Premier League-historien, og han scorer stadig engang imellem for den nedrykningstruede PL-klub.

I den nuværende sæson har den 34-årige angriber scoret 11 Premier League-scoringer i løbet af 20 kampe for David Moyes’s Sunderland-mandskab.

Paul Merson udtaler følgende til Daily Star:

“Defoe skal ikke tage til West Ham, men hvis jeg var Wenger ville jeg hente ham til Arsenal. Arsenal kan give ham en 18-måneders kontrakt og så kan han blive skiftet ind, når der skal scores et mål, eller mangel på friske spillere.

Han er en naturlig målscorer, og det har de ikke lige nu hos The Gunners. Defoe kan sagtens begå sig i Champions League, med den målnæse han har.

Han kan sagtens give Arsenal 20 mål på en sæson, hvis de henter ham til klubben.”

Læs også: Fodboldekspert: Derfor er Costa og Conte uenig