Arsenal-spilleren Per Mertesacker mener at José Mourinhos behandling af Bastian Schweinsteiger, er direkte pervers.

Af Lasse D. Drescher

Bastian Schweinsteiger som vandt den seneste VM-slutrunde sammen med Tyskland, har på ingen måde fået den behandling som han havde forventet. José Mourinho ankom til Manchester United, og så gik der ikke lang tid før Mourinho gjorde det tydeligt, at han ikke ønskede at Schweinsteiger blev i Manchester-klubben.

(Photo by Matthew Ashton - AMA/Getty Images)

(Photo by Matthew Ashton – AMA/Getty Images)

Den tyske Arsenal-spiller Per Mertesacker er meget uenig, med Mourinhos måde og behandler Schweinsteiger på.  Per Mertesacker holder på ingen måde hans mening tilbage, i et interview med det tyske blad Kicker.

Schweinsteiger udtaler følgende til Kicker:

“Det kan ske for dig i denne slags arbejde, og det er faktisk perverst synes jeg!. Basti skrev under på en god kontrakt hos Manchester United, og han vidste hvor han skulle hen, men han vidste jo ikke at Mourinho kom.

Basti har bare været uheldig, med udviklingen. Han overvejer selvfølgelig hans situation, og hans muligheder. Men jeg håber på det bedste for Basti.”

Bliver Schweinsteiger hos Manchester United, eller forsøger han og finde en ny klub i januar transfervinduet. Der er ikke som sådan nogle konkrete rygter, dog bliver den 32-årige tysker sat i forbindelse med et skifte til MLS.

Læs også: Tottenham-spiller: Jeg drømmer om at ramme Roy Keanes niveau