Verdensstjernen savner hjemlandet, som han har drømme om at spille i.

De fleste fodboldinteresserede kender historien om Lionel Messi – den lille argentiner, der forlod trygheden i Argentina til fordel for Europa og Barcelonas ungdomsakademi som 13-årig. Siden da har landsholdsspilleren ikke set sig tilbage, og han har vundet stort set alt, der er muligt at vinde med klubben.

SANTIAGO, CHILE - JULY 04: Lionel Messi of Argentina kicks the ball during the 2015 Copa America Chile Final match between Chile and Argentina at Nacional Stadium on July 04, 2015 in Santiago, Chile. (Photo by Hector Vivas/LatinContent/Getty Images)

(Photo: Getty Images)

Alligevel savner den 28-årige verdensstjerne sit fødeland. Ifølge Sky Sports har han udtalt:

Jeg vil gerne hjem til Argentina og spille en dag, fordi jeg forlod mit hjemland i så ung en alder. Jeg nåede ikke at nyde Rosario – min by, mit folk – særlig meget. Det var en svær tid. På den ene side var det fedt at komme til Barcelona, men på den anden side var det svært, fordi jeg forlod alt.

Argentineren håber, at denne sommer endelig bliver sommeren, hvor han opnår at vinde noget med sit land. Helt utraditionelt afholdes Copa América for andet år i træk – og denne gang i en specialudgave med deltagelse af de nord- og mellemamerikanske lande – hvor Argentina vil forsøge at erobre trofæet efter tre finalenederlag i henholdsvis 2004, 2007 og 2015.

Vi vil gøre vores bedste for at vinde Copa América, fordi turneringen er meget vigtig for os. Desuden er det lang tid siden, Argentina har vundet noget, og vi var meget tæt på ved VM og sidste Copa (begge finalenederlag, red.). Vi fortjener at blive mestre i en vigtig turnering.

1993 var året, Argentina sidst vandt Copa América.