Den portugisiske superstjerne Cristiano Ronaldo skiftede i sommer fra Real Madrid til Juventus i den italienske Serie A. Dermed forlod han den spanske hovedstadsklub efter mere end et årti i klubben. Og dermed forlod han også sin bitre rival, Lionel Messi i Barcelona. Og det savner den argentinske troldmand.

Lionel Messi siger nemlig til det engelske medie Goal.com i dagens avis, at han savner at stå over for Ronaldo, ansigt til ansigt – på fodboldbanen. Han mener, at Ronaldo gav prestige til Serie A.

Skiftet skete efter Ronaldo var med til at vinde klubbens fjerde Champions League titel på bare fem år. Og nu fortsætter den efterhånden aldrende verdensstjerne. Han scorede nemlig sidst hattrick i Champions League mod Atletico Madrid – og dermed sendte han klubben ud af turneringen og ‘Den Gamle Dame’ som Juventus også kaldes, videre i kvartfinalen.

Cristiano Ronaldo Champions League
Cristiano Ronaldo ses her med Champions League-trofæet i hånden, efter en 3-1-sejr mod Liverpool i finalen i Kiev i 2018. Foto: Laurence Griffiths/Getty Images

Messi og Ronaldo kan først mødes i finalen, hvis begge mandskaber når så langt. Og det ærgrer Messi. Han udtaler sig:

Messi savner

Han siger: “Jeg savner Cristiano. Selvom det var svært at se ham vinde titler i stedet for at vi vandt. Så gav han prestige til La Liga. Juventus er et godt hold og kan vinde Champions League. Og de har meget selvtillid efter de har slået Atletico Madrid ud.”

“Der er mig og Cristiano og så andre gode spillere som Neymar, Mbappe, Hazard, Suarez og Aguero. Jeg savner at stå over for så stor en spiller, som han er.”

Barcelona ligger klart nummer 1 i La Liga. Hele 12 point foran de nærmeste forfølgere fra Atletico Madrid. Og først på tredjepladsen kommer Ronaldos gamle klub, Real Madrid. Og det er skuffende for en klub af Madrids kaliber. Mon det havde været anderledes med Ronaldo som angriber?