Barcelonas superstjerne Lionel Messi er åbenbart så stor en stjerne, at han kan vælge og vrage mellem sin egne holdkammerater, præcis som en anden manager. Det skriver flere spanske aviser her til aften. 

af kristian paris

Den argentinske landsholdsspiller er angiveligt så utilfreds med sin nuværende holdkammerat, Andre Gomes, i de seneste kamp for klubben mod Valencia i torsdags. Han var i Messis øjne så dårlig, at han kræver ham solgt til sommer, når transfervindet igen åbner til sommer.

Gomes har fået meget negativ omtale efter hans spil og præstation i Barcelonas Copa del Rey semifinale-sejr, hvor midtbanespillere blev hevet ud af manager Ernesto Valverde, i halvlegen. Phillippe Coutinho blev i stedet sat ind og han vendte kampen til cataloniernes fordel.

. (Photo by Miguel Ruiz/FC Barcelona via Getty Images)

Den indskiftning gav Barcelona mandskabet et nyt boost. Coutinho lavede sit første mål for klubben og det sendte the Blaugrana i endnu en finale – denne gang mod Sevilla.

På trods af sejren skriver flere spanske medier nu, at Messi bestemt ikke var imponeret af Gomes præstation, der blev valgt til at starte inde, fordi det var en pokalkamp. Messi har ikke lagt skjul på sin utilfredshed og har også indrømmet, at han har været i kontakt med sin manager om det.

Det rygtes, at Messi har brugt vendinger som “vi spillede kun med 10 mænd” for at beskrive Gomes’ indflydelse på kampen. Det rygtes også, at Messi heller ikke er alene i spillertruppen med at være utilfreds med Gomes’ præstation.

Den anden offensive profil, Luis Suarez, deler også Messis krav om at sælge Gomes til sommer.

Gomes kom til klubben sidste sommer og det meste af sin Barcelona karriere har været som indskifter. Han har kun startet inde otte gange i det seneste år.