Barcelonas sportsdirektør Robert Fernandez er overbevist om, at det kun er et spørgsmål om tid før klubben absolutte største stjerne, Lionel Messi, skriver under på en ny kontrakt med den catalonske stor klub. 

AF KRISTIAN PARIS

Det skriver fodboldmedie FourFourTwo. De hævder også, at den nye aftale for argentineren vil holde ham på Camp Nou helt ind til sommeren 2021. Hans seneste aftale stod ellers til at udløbe næste sommer, hvilket ville betyde, at landsholdsspilleren ville kunne forlade klubben på en fri transfer, hvis ikke kontrakten blev forlænget.

At Messi dog endnu ikke har accepteret den nye aftale har bragt rygter om spillerens fremtid  i klubben.

 (Photo by Joan Cros Garcia/Corbis via Getty Images)

Barcelonas præsident Josep Maria Bartomeu hævdede tidligere på ugen, at Messis far, Jorge, allerede har accepteret aftalen, der gør, at Messi kan gøre ligeledes inden så længe.

Ikke desto mindre mangler aftalen stadig Messis egen signatur for at blive officielt gældende. Det er noget som Fernandez forventer sker meget snart:

– At aftalen accepteres af Messi inden så længe er jeg meget meget sikker på sker. Faktisk kan de sker hvert øjeblik – jeg håber det er meget snart, fortalte Fernandez.

Messi har netop spillet fremragende for den catalonske storklub. Klubben vandt i går 5-0 over rivalerne fra Espanyol. Et hattrick hjalp klubben godt på vej, der nu har vundet alle sæsonens tre kampe.

Det betyder også, at Messi og co. er at finde i på førstepladsen i La Liga. Desuden er de fire point foran Real Madrid, der ikke formåede at hente mere end et point mod Levante.

– Han er kommet tilbage fra landsholdspausen. Det har taget hårdt på ham, været trættende med to hårde kampe, udtaler Fernandez ligeledes.

– Han er en spiller, der  i stand til at ændre præge enhver kamp, og han kan afgøre en kamp på få minutter. Derfor håber vi også, at han vil skrive under på den nye aftale meget snart. Men det er jeg sikker på han vil.