Lionel Messi er en af de største spillere i verden, og han er også en af de rigeste – Messi er dog ikke den med den største løn i fodbold verdenen. Det er Ronaldo. Det sagt så er det en ganske fin løn Messi får 🙂

Lionel Messi løn

Messi se nu noget gladere ud – du får også penge når du er på bænken (Photo by Denis Doyle/Getty Images)

Her er Messi’s løn 2015/16

Messis løn for sæsonen er 2015/16 er 311.000.000 kroner. Det vil sige en Messis månedsløn er 25,9 millioner. Messis dagsløn er 852.000 kroner.

Ja hvis vi skal nørde den lidt så får Messi:

  • En timeløn døgnet rundt på 35.500 kroner
  • En løn hver minut 591 kroner

Sidste år spillede Messi 57 kampe og hvis man kan tage det for lydende i denne sæson, så tjener Messi 5,45 millioner kroner per kamp.

Det tjener Messi også – udover lønnen

Udover Messi’s løn fra FC Barcelona så tjener Messi også penge på eksempelvis reklamer og brug af hans navn i forskellige sammenhænge. Det anslås at hans indtjening fra indtægter for 2015 og 16 ligger på et sted imellem 140 millioner kroner til 210 millioner kroner. Det vil sige en lille lønforhøjelse per måned mellem  11.6 millioner kroner og  17,5 millioner kroner. Det vil sige samlet set er Messis dagsløn godt over 1 million kroner.

Messi’s Net Worth:

Net Worth er et estimat på en spillers samlede værdi, og den har for lang tid siden toppet for Messi, der ikke har så mange år tilbage i sine Barca fodboldstøvler. Grunden til at Messi’s Net Worth har været meget højere er, at man vurderer værdien ud fra de år, der er tilbage i en spiller. Det er også derfor Ronaldos Net Worth er markant højere end Messis.

Messis Net Worth er: 1,465 milliarder kroner.

Nedenfor kan du se fodboldprodukter fra fra vores sponsorer – støt dem der støtter os 🙂

[shopello_products]