Lionel Messi regnes af mange som den største fodboldspiller vi i øjeblikket kender til. Måske i hele fodboldens historie. Derfor er det stort at få anerkendelse af den lille argentiner.

Og anerkendelse har Kasper Dolberg, der tidligere huserede i Silkeborg, for alvor fået. Den nuværende Ajax-spiller er nemlig med på argentinerens liste over de 10 mest lovende talenter i verden.

Kasper Dolberg er kommet på mange danskeres læber efter sine præstationer for Ajax Amsterdam, hvor han for alvor i dette efterår har fået sit store gennembrud.

Lionel Messi har i samarbejde med Adidas udvalgt Kasper Dolberg som et af de 10 mest lovende fodboldtalenter til kampagnen “Backed by Messi”.

De 10 talenter bliver dermed en del af “Team Messi”, og det betyder blandt andet, at den 19-årige dansker skal spille i de nye fodboldstøvler fra Adidas – altså dem, som Messi også spiller i.

Herunder ses den komplette liste, foruden danske Kasper Dolberg:

Chanatip Songkrasin, 23 år – Muangthong United
Gabriel Boschilia, 20 år – AS Monaco
Patrick Roberts, 19 år – Celtic
Jean-Kevin Augustin, 19 år – Paris Saint-Germain
Davide Calabria, 19 år – AC Milan
Nathan, 20 år – Vitesse
Kekuta Manneh, 21 år – Vancouver Whitecaps
Alex Muyl, 21 år – New York Red Bulls
Nadya Karpova

Måske gav denne liste dig inspiration til dit kommende FIFA-spil? Vi har i hvert fald fået øjnene op for nogle talenter, vi ikke engang vidste eksisterede.