Den argentinske verdensstjerne har gennem en længere periode været sat i forbindelse med et skifte væk fra Barcelona. Flere klubber har været inde over, men PSG og Manchester City har vist sig som de mest interesserede. Nu afslører Danilo, der til daglig spiller for netop Manchester City, at Messi er meget velkommen i klubben og hylder ham samtidig som verdens bedste fodboldspiller.
Af David Paris 
Manchester City-backen Danilo byder Lionel Messi varmt velkommen i netop Manchester City, såfremt den argentinske landsholdsspiller vælger at skifte hjemmebane i Barcelona ud med Etihad Stadium. Det skriver det engelske medie Goal. Samme medier skriver også, at Danilo, der tidligere har spillet for Barcelonas ærkerivaler, Real Madrid, hylder Lionel Messi som verdens bedste fodboldspiller og dermed siger han, at Real Madrid-stjernen Cristiano Ronaldo er næstbedst.

Rygterne har i øjeblikket gået på, at fløjspilleren Lionel Messi, der tidligere flere gange har været kåret som verdens bedste fodboldspiller, kunne være interesseret i at blive genforenet med sin tidligere træner, Pep Guardiola, i Manchester City.

Messi har spillet hele sin karriere i den catalanske storklub, men noget tyder på, at han til sommer skifter Spanien ud med England. (Photo by Michael Regan/Getty Images)

We have a very good squad, but everything can improve,” he told Marca. “Messi is a top player. Of course I would play with him, he is the best.”

Danilo fortæller til førnævnte medie: “Vi har et godt hold. Et rigtig godt hold. Men alting kan altid forbedres. Messi er en verdensklasse-spiller. Selvfølgelig ville jeg gerne spille med ham; han er den bedste jo.”

Han fortæller også om hvad han mener om sin træner i Real Madrid og i Manchester City.

“Zidane og Guardiola er to rigtige dygtige trænere. Jeg har godt forhold til Zidane og efter ikke så lang tid i City er jeg også begyndt at få et godt forhold til Guardiola.”