FC Midtjylland har netop offentliggjort, at man har forlænget med en af profilerne fra guldsæsonen. 

COPENHAGEN, DENMARK – MAY 18: Alexander Munksgaard of FC Midtjylland controls the ball during the Danish Alka Superliga match between FC Copenhagen and FC Midtjylland at Telia Parken Stadium on May 18, 2018 in Copenhagen, Denmark. (Photo by Jan Christensen / FrontzoneSport via Getty Images)

FC Midtjylland forlænger samarbejdet med den unge højreback Alexander Munksgaard, der etablerede sig i sidste sæson.

Alexander Munksgaard fik et mindre gennembrud på det senere guldhold hos FC Midtjylland i fjor, hvor den unge højreback fik masser af spilletid mod slutningen af sæsonen.

Nu meddeler Ulvene, at man har forlænget samarbejdet med den 20-årige forsvarsspiller i yderligere fem år.

Alexander Munksgaard fik sin Superligadebut tilbage i 2015 og var i sæsonen 2016/17 udlejet til Lyngby, hvor det også blev til en håndfuld optrædender.

Lejeophold i Lyngby bærer frugt

Lejeaftalen hos Lyngby – et ophold, der ændrede meget på både spilleren og personen, Alexander Munksgaard.

– Jeg stod i en forholdsvis ung alder på egne ben i København.  Det var godt for mig som menneske. Jeg kom retur til FC Midtjylland i en mere konkurrencedygtig og moden udgave. Hvilket man jo tager med sig ind på banen.

– FC Midtjylland er den fedeste klub, og jeg elsker den hårde konkurrence, for det gør dig kun bedre. Jeg er ovenud lykkelig for at være en del af en klub, som jeg altid har haft i hjertet, og nu håber jeg, at jeg kan kvittere for tilliden ved at spille kontinuerligt på førsteholdet i de kommende år, siger Alexander Munksgaard til klubbens hjemmeside.

Alexander Munksgaard fik i alt 11 kampe i den blå Lyngby-trøje inden returen til Herning.