Den tidligere Arsenal-kaptajn har renset sin Instagram-profil for Arsenal-billeder, angiveligt på grund af sit skifte til Manchester City, og desuden har han også ‘unfollowet’ Arsene Wengers manskab på samme medie. 

Af David Paris 

Den centrale midtbanespiller Mikel Arteta har, ifølge det engelske medie Goal.com, gjort klubbens fans rasende, fordi han har slettet alle billeder, der på nogen måde har med Arsenal at gøre, på sin private Instagram-profil.

Den i dag 34-årige spanier offentliggjorde i slutningen af sidste sæson, at han ville trække sig tilbage som professionel fodboldspiller som følge af kontraktudløb på Emirates Stadium. I stedet fortalte han, at han ville være træner. Kort efter meldte han så ud, at han skulle være assistent for landsmanden Pep Guardiola i Manchester City fra næste sæson af.

Han har tilsyneladende haft brug for at starte på en frisk online, og det har han gjort ved at slette at billeder fra The Gunners-tiden. Derudover er han også begyndt at følge Pep Guardiola og mange af hans spillere på samme online platform. Dog har Arteta, der tidligere har spillet for PSG, Everton og Barcelona, ikke ‘unfollowet’ Santi Carzorla, Hector Bellerin og Petr Cech.

Se hans profil herunder:

3500542

Manager Arsene Wengers tidligere anfører, Mikel Arteta, spilleder over 150 kampe gennem fem år i London.