Luis Adriano har sikret sig selv et skifte til russiske Spartak Moskva, efter et skuffende ophold hos AC Milan, hvor han i to år ikke formåede at slå til overhovedet.

(Photo by Juan Manuel Serrano Arce/Getty Images)

La Gazzetta dello Sport skriver, at den brasilianske angriber gennemgik lægetjekket med bravour, og derfor kunne skrive under med den russiske klub og vinke farvel til Rossoneri.

Milan har tilladt ham at rejse på en fri transfer, men “salget” har også sine fordele for italienerne. De vil nemlig spare omkring €25 millioner i løn, fordi de ikke behøves at betale for resten af hans kontrakt.

Adrianos problemer over de sidste to sæsoner har ikke påvirket den russiske klub. Brasilianeren skriver nemlig under på en aftale, der ifølge Gazzetta, er €4.5 millioner værd per sæson.

Den tidligere Shakhtar Donetsk angribers attitude kan der ikke sættes spørgsmålstegn ved. Han kæmpede altid for at komme på holdet, selv om det ofte ikke lykkedes på grund af skader.

Men selv om han kæmpede, så var der altså ikke meget succes over opholdet i Milano.

Konkurrenter som Carlos Bacca og Gianluca Lapadula gjorde livet særdeles surt for brasilianske Adriano. Det blev ikke meget bedre, da den nye træner Vincenzo Montella kom til. Han havde nemlig ikke megen tiltro til angriberen.

Milan skal forsøge at jagte en placering i toppen af Serie A, og de italienske medier venter derfor på, at Montella åbner for pengepungen, så de kan nå deres mål.