(Getty Images)

Der var lagt op til et vigtigt opgør i aftenens Serie A opgør mellem AC Milan og Sampdoria. Hjemme på San Siro, startede Milan godt ud, da de kom foran 1-0 efter et smukt mål af Giacomo Bonaventura efter et lille kvarters spil.

Det skulle dog komme til at blive meget værre for Sampdoria, da målmand Emiliano Viviano, som spiller med nummer to på ryggen, måtte se sig selv indkassere et mål på straffespark, efter et godt placeret spark af franske Mamadou Niang.

Det var i øvrigt Vivianos 36. kamp i træk for sampdorianerne.

Hvorvidt han kommer til at stå den 37. kamp, er endnu op til det uvisse, men noget kunne tyde på, at Sampdorias træner Montella måske roterer om på pladserne i næste kamp.

Milan gik altså dermed til halvleg med en føring på 2-0, men man manglende endnu det sidste, for at kunne lukke kampen fuldstændigt.

Den fuldstændige afklapsning kom fire minutter efter starten af anden halvleg, da Mamadou Niang bragte milaneserne på 3-0. Et meget svært resultat at få comeback i for Sampdoria, der heller ikke fik udbytte ud af kampen.

Milan sad på store dele af kampen, og kunne med effektivt spil, hurtigt omstille sig muligheder, der blev afgørende for kampens forløb.

Luiz Adriano bragte Milan på 4-0, men Eder fik dog reduceret til 4-1 på et straffespark.

En vigtig sejr for Milan, dermed distancerer sig fra de øvrige hold, og også en vigtig sejr i forhold til at komme op omkring de pladser, som giver adgang til europæisk fodbold næste sæson, men også en sejr, der forbedrer spillernes moral, efter at man før kampen, ikke havde vundet i to kampe mod henholdsvis Juventus og Atalanta.