Den colombianske landsholdspiller Yerry Mina fortæller i et eksklusivt interview med det engelske medie Goal.com en sjov episode med Lionel Messi og Luis Suarez. Lige nu spiller han nemlig for Barcelona, godt nok har han ikke været en betydningsfuld del af det catalanske mandskab, men han er i skrivende stund Barca-spiller.

Af den grund er han også venner med verdensstjernen Lionel Messi og den tidligere Liverpool-spiller Luis Suarez. Og når de træner så hygger de. Efter en træning så havde Mina og Suarez og Messi lavet et væddemål om hvem der kunne score det bedste frisparksmål. Og selvfølgelig tabte Mina og så måtte han betale de to stjernes shoppetur den følgende dag i det lokale center.

Yerry Mina ligner ellers en færdig mand i Barcelona. Han var ikke en stor del af det La Liga-vindende mandskab før sommerferien og noget tyder på, at han formentlig skifter arbejdsgiver. Klubber som Everton, Lyon og Manchester United har alle meldt deres interesse i den 23-årige forsvarsspiller.

Mina havde ellers et godt VM med Colombia, hvor han fik en verdensrekord. Han er nemlig den spiller, der som forsvarsspiller har scoret flest mål ved en slutrunde. Han scorede 3 mål under VM-slutrunden i sommer i Rusland.

Mina fortæller:

“Da jeg først kom til klubben, så for at lave en god stemning og lære det andre at kende, så jokede jeg og væddede med Messi og Suarez om hvem, der kunne lave det bedste frisparksmål. Og før jeg vidste af det, så kostede det mig 50 euro om dagen. Jeg betalte for at de to tog på shoppingtur. De er begge to fantastiske spillere og personer og de er begge troldmænd på en fodboldbane.”

“Men det var bare sjovt og i dag sker det ikke. Vi har de godt sammen og hygger mig med dem. Men vi sparker ikke frispark mere. Eller jeg gør ikke. Af forståelig årsager.”