Manchester Uniteds offensive midtbanesppiller Henrikh Mkhitaryan har ikke været en stor del af træner Jose Mourinhos Premier League-mandskab. Han har flere gange været henvist til tribunerne på grund af dårlig form og derfor har flere medier skrevet, at den armenske landsholdspiller kunne være på vej væk fra Old Trafford – for at få mere regelmæssig spilletid på førsteholdet.

Ifølge det engelske medie The Telegraph skulle han være en del af Alexis Sanchez-handelen mellem Arsenal og Manchester United. Såfremt den chilenske fløjspiller vælger at skifte til The Red Devils, som United også kaldes, så skifter Mkhitaryan nemlig den anden vej – til Arsenal.

Mkhitaryans egen agent skulle det dog ikke være Alexis Sanchez, der ligger med afgørelsen. Arsenal vil nemlig kun lade Sanchez skifte før kontrakten udløber, hvis Mkhitaryan vælger at skifte til The Gunners i dette transfervindue.

Mkhitaryan har ikke fået meget spilletid i denne sæson – måske kunne et skifte væk fra United være løsningen og give den offensive midtbanespiller mere græs på støvlerne (Photo by Jan Kruger/Getty Images). 

Agenten hedder Mino Raiola, repræsenterer andre stjerner som Paul Pogba, Romelu Lukaku, Zlatan Ibrahimovic og Sergio Romero, og skulle eftersigende havde sagt følgende:

“Manchester United kommer under ingen omstændigheder til at købe Sanchez, hvis ikke Mkhi skifter til Arsenal. Mkhi kommer til at vælge, hvad der er bedst for ham selv. Han har stadig to år og seks måneder tilbage af kontrakten, så det er hans egen beslutning. Sanchez er en del af Mkhi-handelen og ikke omvendt.”

Det er dog ikke kun Manchester United, der er interesserede i Sanchez, der tidligere har spillet for Barcelona. Blandt andet Chelsea har meldt deres interesse, ligesom City også i en længere periode har gået efter hans underskrift. De er dog ikke villige til at betale overgangssummen som Arsenal forlanger og derfor har de trukket sig fra forhandlingerne.