Zlatan har i denne sæson vist sig at være en sand perle for Manchester United, der de seneste par sæsoner har lidt under svingende og decideret dårlige resultater. Nu kan denne guldfugl være på vej væk, efter kun én sæson i det engelske. 

AF KRISTIAN PARIS 

Manchester Uniteds angriber jagtes angiveligt af MLS klubben Los Angeles FC i en liga, der seneste sæsoner har tiltrukket mange fallerede stjerne fra fodbold Europa. Heriblandt David Beckham, Lampard, Gerrard osv.

Ibra har endnu ikke i denne sæson underskrevet den forestående kontraktforlængelse som Man United har lagt på bordet. En forlængelse, der holder svenskeren på Old Trafford i mindst 12 måneder mere.

FBL-ENG-PR-SUNDERLAND-MAN UTD

Alligevel slog det amerikanske medie Fox fast, at en allerede aftale mellem United og  MLS klubben LA Galaxy skulle ligge fast, og sikre svenskeren en fremtid i USA.

Ja, det er de to LA klubber, der kommer til at kæmpe om angriberen.

Der bliver i øjeblikket snakket om, fra de to LA klubber, en aftale til en værdi 50 millioner om året – en aftale, der løfter Zlatan lønniveau en del fra hans nuværende kontrakt med Manchester klubben.

New York City FC v Orlando City SC

Det lønniveau er også et af de højeste i MLS ligaen. Faktisk ligger Orlando Citys Kaka, der tidligere spillede i Real Madrid og AC Milan, en årlig løncheck på omkring 75 millioner danske kroner.

Alligevel er det ikke helt sikkert, at svenskeren skifter det engelske ud til sommer. Faktisk går der rygter om, at angriberen kan tilbringe den første halvdel af næste sæson på lån i United – eller en anden europæisk klub.

TOPSHOT-FBL-ENG-LCUP-MAN UTD-SOUTHAMPTON

United er forståeligt nok ivrige efter at beholde Ibra, når hans kontrakt udløber til sommer. Hn har indtil videre i alle turneringer i denne sæson scoret hele 28 mål for klubben.

Lige nu ser det ikke ud til, at United formår at sikre sig Champions League deltagelse i næste sæson, hvorfor han måske søger nye græsgange til sommer.