Det er ikke kun i Europa, der tænkes i transfers – salg og køb – også i MLS tænkes der i transfers. I følge Washington Post så tyder det på at den 23 årige amerikanske landsholdsspiller Perry Kitchen er på vej til Superligaen i Danmark eller alternativt 2. Bundesliga.

Perry Kitchen spiller på nuværende tidspunkt i DC United i Washington, hvor han ifølge Washington Post ikke ønsker at fortsætte sin spillekarriere – begge parter skulle ifølge være “moved on”. Superligaen har flere gange huset amerikanske landsholdsspillere blandt andet den tidligere AGF spiller Benny Feilhaber, og det med relativ stor succes.

HARRISON, NJ - MARCH 16: Perry Kitchen #23 of D.C. United is tripped up by Dax McCarty #11 of New York Red Bulls at Red Bull Arena on March 16, 2013 in Harrison, New Jersey. Red Bulls and DC United play to a 0-0 draw. (Photo by Mike Stobe/Getty Images)

Perry Kitchen i den sorte DC United trøje  (Photo by Mike Stobe/Getty Images)

Goal.com siger København

I følge Goal.com er kandidaten en “Copenhagen” klub, hvilket kunne være naturligt at formode at der er tale om FCK, men taget i betragtning af den ofte manglende fornemmelse af dansk geografi fra internationale sportsmedier ville det også kunne være Brøndby eller muligvis FCN, der er målet for den amerikanske landsholdsspiller.

Læs også:

Så meget er FCK spillerne værd