Mange fodboldspillere bliver set på som nogle lidt æstetiske og feminene mænd, der går meget op i deres udseende og bruger mange af deres penge derpå. Det betyder også, at de gå op i deres støvler og det er vi bare meget glade for!! 

Yohan Cabaye – Adidas Copa Mundial

Manchester United v Crystal Palace - Premier League
Manchester United v Crystal Palace - Premier League

Efter hans kontratkt med New Balance sluttede, besluttede klubbens nummer syv at trække i det gode gamle par: Adidas Copa Mundial, der er kendt helt tilbage fra din far spillede fodbold, og der kun fandtes læderstøvler.

Danny Rose – Nike Magista Obra

AFC Bournemouth v Tottenham Hotspur - Premier League

Dem her har vi taget med, fordi vi simpelthen ikke kan udstå dem.
Godt nok er det Nike Magista som er blevet meget populær siden lanceringen for nogle år tilbage, men denne farve udgave er simpelthen for meget. Lyserød og turkis grøn – ja, bedøm selv.

Oumar Niasse – Nike Hypervenom x EA Sports

Everton v Manchester United - Premier League

EA Sports og Nike er gået sammen i at skabe ovenstående støvle. De blev lanceret samtidig med FIFA 18 sidste år i septemmber, og den blev åbenbart meget populær hod Evertons Ourmar Niasse, der ikke har noget problem med, at hans støvler har samme farve som græsset.

Antonio Rüdiger – Nike Tiempo Legend Air Max

Chelsea v Burnley - Premier League
Chelsea v Burnley - Premier League

Den tyske landsholdsspiller annoncerede sin ankomst til England ved at trække i et par utraditionelle Tiempo støvler fra Nike, der har følt sig inspireret af Air Max sneakerudgaven.

Sergio Agüero – PUMA One 17.1

FBL-ENG-PR-MAN CITY-ARSENAL
FBL-ENG-PR-MAN CITY-ARSENAL

Dette er støvler, der er så specielle, at kun meget specielle spillere kan bære dem.

Og det er så sandelig også tilfældet her. Da Aguero slog Eric Brooks målscoringsrekord på 78 mål tidligere på sæsonen bar han nemlig disse støvler.

Lys Mousset – Nike Mercurial Vapor XV R9

AFC Bournemouth v Crystal Palace - Premier League

Bournemouths franske angriber ved godt, at han selv kommer fra modens hovedstad, Paris, og det afspejler hans støvlevalg i den grad også. Mod Crystal Palace bar han nemlig denne Limited Edition fra Nike .