Den belgiske stjernespiller, Eden Hazard, der netop er blevet præsenteret som ny Real Madrid-spiller har ikke i sinde at gøre et stort nummer ud af, at han ikke får nummer 10 i sin nye klub. Det har han ellers haft de sidste otte år i Chelsea. Og som Real Madrids ubestridte stjerne er det specielt, at han ikke bærer nummer 10 på ryggen. Det skriver Goal.com.
 
Hazard, der tidligere har spillet for Lille i den franske Ligue 1, er ikke bekymreet for sit trøjenummer eller hvem, der skal sparke straffespark. Den kroatiske landsholdsspiller Luka Modric bærer nemlig nummer 10, og samtidig er han manden, der plejer at eksekvere sikkert fra 11 meterpletten. Det samme har været tilfældet for 27-årige Hazard, da han var i Chelsea. Og hvordan de to kamphaner klarer det bliver dog ikke et problem. Det siger hovedpersonen selv.

Hazard udtaler sig om sit nummer

Udover Hazard har den spanske storklub også hentet Luka Jovic i Frankfurt i Tyskland, forsvareren Eder Militao og Ferland Mendy. Klubben blev nemlig kun nummer 3 i La Liga og måtte se sig selv slået af Ajax i først runde af knock out-fasen af Champions League. En skuffende sæson, der dog også har kostet manageren jobbet. I stedet er Zinedine Zidane kommet til igen. Og han skal forsøge, sammen med de nye spillere, at genrejse kongeklubben.

 
Hazard siger: “Jeg har talt med Modric og Kovacic. Jeg har spurgt ham, som en joke, om han kunne skifte nummer fra nummer 10. Ellers ville jeg ikke komme, haha. Men han sagde til mig: “find et andet nummer”. For mig er nummeret ikke vigtigt, men emblemet på brystet og at gøre sit bedste, er jo.”