Real Madrid og Monaco er i følge Marca, blevet enige om en pris på cirka 1,5 milliarder kroner på Kylian Mbappe.  

En af sommeren største transfersagaer kunne komme til en ende. Marca reporterer, at Monaco og Real Madrid er blevet enige om en pris på cirka 1,5 milliarder kroner for Kylian Mbappe, en handel, der ville gøre ham til verdens klart dyreste fodboldspiller nogensinde.

(Photo by Stu Forster/Getty Images)

Arsenal, Man City og Liverpool har alle været sat i forbindelse med den 18-årige teenager. Men Madrid, der ifølge Telegraph Sport lavede et bud på Mbappe allerede i maj i år, ser nu ud til at have vundet ræset om stjernen i en monsterhandel.

Telegraph manden Jeremy Wilson reporterede i sidste uge, at Arsenal havde givet op i håbet om at købe franskmanden og vil i stedet fokusere på en anden Monaco spiller, nemlig Thomas Lemar.

Ifølge Marca skriver Mbappe under på en 6-årig aftale, men vil blive udlejet til Monaco med det samme i en sæson mere. De skriver også, at Mbappe kommer til at tjene cirka 1,2 millioner kroner om ugen.

Madrid havde ellers svært ved at finansiere købet af Mbappe, men efter, at Manchester City har købt Danilo for cirka 250 millioner kroner og Chelsea har købt Morata for omkring 600 millioner kroner, så har Madrid altså fået råd til Mbappe og er altså villige til at gå all-in for den 18-årige.

Mbappe fik sit gennembrud med Monaco i år, hvor han scorede hele 26 mål i alle turneringer, idet hans hold vandt Ligue 1 og nåede semi-finalen i Champions League.

Hvis en handel går igennem, slår han altså Manchester Uniteds Paul Pogba om at være den dyreste fodboldspiller nogensinde, da han blev hentet for omkring 900 millioner kroner sidste sommer og han vil næsten fordoble det.